Megrendelés

Név
Irányítószám
Város
Lakcím
Szállítási cím /ha nem haza kéri, pl; munkahely, ahol nyaral, stb./
Telefonszám
Email
Édesgyökér kapszula 100 db 1950.-Ft
Édesgyökér kapszula 30 db 750.-Ft
Flavin H7 Glabridin 100ml 2000.-Ft
Flavin H7 Glabridin 8x100ml 11500.-Ft
Flavin H7 Glabridin 16x100ml 21000.-Ft
Hoodia kapszula 100 db 11000.-Ft
Hoodia kapszula 250 db 24000.-Ft
III. Testőr komplex kapszula 100 db 12000.-Ft
III. Testőr komplex kapszula 250 db 26000.-Ft
Nano Gold 200ml 1200.-Ft
Nano Gold 500ml 2550.-Ft
Ezüstvíz gyártó készülék otthoni használatra 220 V/ 33850.-Ft
Ezüst lap 2 db 3500.-Ft + postaköltség
Nano Silver 84M 200ml 1350 .-Ft
Nano Silver 84M 500ml 2700.-Ft
Nano Silver C5000 200ml 1350 .-Ft
Nano Silver C5000 500ml 2700.-Ft
Nano Silver Rustic 200ml 1350.-Ft
Nano Silver Rustic 500ml 2700 .-Ft
Slim Flavin7+ 100db kapszula 9900.-Ft

NanoSilver videó

képgaléria

EgészségFutár

Budapest területén vállalom, hogy aznap szállítom a kért Nano Silvert vagy Magyar nevén ezüstvizet. Személyesen a www.naturicum.com oldal szaktanácsadója fogja ezt elvállalni ebben az időszakban. Éljenek a lehetőséggel, mert ilyen még nem volt Magyarországon! Budapesten fogja bevezetni, mivel igen nagy az érdeklődés. Üdvözüljök honapunkon! Önnek nincs többé szüksége boltról-boltra járkálnia, csak választania kell a terméklistánkról, és mi az előre egyeztetett időben kiszállítjuk Önhöz. Rendeléseit leadhatja: 06 30/687-4347 E-mailben: info@naturicum.com Az árak az ÁFÁT és a házhoz-szállítás költségeit is tartalmazzák. ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ "Bármit elérhetsz az életben, amit csak akarsz,ha elegendő embernek segítesz elérni,amit ők akarnak..." Emberek! Ébresztő!!!! Gyógyítható a rák!!! Mindig is gyógyítható volt, csupán az orvosok nem gyógyítják! Immunrendszer gyors tuningolásával, macskakarom és más gyógynövényekkel, vitaminokkal, vörös szőlő maggal, más antioxidánsokkal kezdeti stádiumban tökéletesen GYÓGYÍTHATÓ A RÁK! Megelőzésre, az immunrendszer erősítésére törekedjetek!!! Első legyen a méregtelenítés, béltisztítás, és a savtalanítás!!! Néhány tipp: jól felszívódó cink, kalcium,szelén, fagyöngy, vérehulló fecskefű+körömvirág, gyermekláncfű, tengeri algák, citrom, ginko biloba, máriatövis mag, a fent említett macskakarom, vörös szőlő magja töményen, stb. Minden féle-fajta és színű zöldség gyümölcs fogyasztása korlátlan mennyiségben! A hús, és a stressz savasít! A zöldségek, gyümölcsök, a nevetés lugosít! A lelki okokat is figyelembe kell venni, mint pl.: szeretet, önszeretet fontossága, kimászni az érzelmi traumából, akarni megoldani a problémát, és erősen hinni a gyógyulásban!!! Egyéb terápiák minden betegség ellen: -Pozitív gondolkodás, derű, vidámság. -Légzésterápia -Reflexzóna masszázs, -mozgás ...és még sok más! Lehet választani a gyógymódok között! Tehát van megoldás, csak jó helyen kell keresni!!! És ez minden betegségre vonatkozik! A szintetikus gyógyszerek az immunrendszer halálos ellenségei!!! Amit a kemóval csinálnak, az pusztítás!!! Pont legyengíti az immunrendszert!!!! Az "orvostudomány a feje tetején" c. könyv szépen elmagyarázza a rák természetét! Egyéb irodalom is segítségre lehet, csak keresni kell! Leginkább természetgyógyász területen keressétek! Pl:Váradi Tibor: Népbetegségek I.; Mária Treben: Gyógyteák,stb

Naptár

július 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Szmogtérkép

Budapest szmogtérképe Budapest aktuális szmogtérképe! Időjárás előrejelzés

Archívum

Budapesti egészség Nano Silver futárszolgálat!

2009.11.10. 21:37 | naturicum | Szólj hozzá!

Címkék: influenza kolloid bakterium antibiotikum nanosilver tüdőgyulladás agyhártyagyulladás oldat colloid etrendkiegeszito ezustkolloid ezüstcolloid ezüstviz higienia vérmérgezés tifusz


 www.naturicum.com társoldala

Az egészség házhoz jön! 06 30 6874347

Ilyen még nem volt! A Kapos - Olimpiq Bt Budepesten nyítja meg Egészség Futárszolgálatát!

Üdvözüljök honlapunkon!

Önnek nincs többé szüksége boltról-boltra járkálnia, csak rendelnie kell egy vagy több Nano Silvert, és mi az előre egyeztetett időben kiszállítjuk Önhöz - aznap!

Rendeléseit leadhatja:
Nano Silver infó: 06 30/687-4347
E-mailben: info@naturicum.com 

Az árak az ÁFÁT és a házhozszállítás költségeit is tartalmazzák.

06 30 6874347

 

Nano Silver termékünkkel fogjuk indítani az Ön és kedves családja kiszolgálását Budapesten!

Rendelés lehet SMS-en keresztül is 0630 6874347 küldjön egy darab SMS-t és kiszállítjuk a legkedvezőbb áron!

Áraink:

  • 1 db Nano Silver 500ml(!) csak 2050.-Ft és 1200.-Ft postaköltség helyett, csak 700.-Ft!

  • 2 db Nano Silver 500 ml(!) esetében a postaköltség, csak 500.-Ft!

  • 3 db Nano Silver 500 ml (!) esetében 0.-Ft a postaköltsége!


2009.december.01-től állunk rendelkezésére és..........névnapra, születésnapra és különböző emlékezetes napokra ajándékozzon egészséget szeretteinek, barátainak...mellette ajánljon minket, ha meg van elégedve.

06 30 6874347

Kapos - Olimpiq Bt szaktanácsadója fogja személyesen kiszállítani és tanácsokkal ellátni Önt!

06 30 6874347

Dobrotka Béla

VIP. Professional mt.

06 30 6874347
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antibiotikum természetes forrásból?

 

Az orvosok egyre többször vallanak kudarcot az új vírus- és baktériumfajtákkal folytatott küzdelemben. Eredménytelenül próbálják antibiotikumok segítségével kiirtani a szervezetünket támadó gombákat, élesztőket, és más élősködőket. Emiatt szervezetünk egyre gyengül, immunrendszerünk egyre gyakrabban képtelen kivédeni a támadásokat. Mára számos betegség, melyről azt hitték, antibiotikummal gyógyítható, gyógyíthatatlanná vált, még a legújabb antibiotikumok bevetése mellett is. A tudósok nem találnak megfelelő anyagot, amivel helyettesíteni lehetne az antibiotikumokat. Ezért kialakult egy új elmélet, mely szerint sokkal jobb taktika lenne az antibiotikumok teljes elhagyása másfajta gyógyszerek javára. Ilyenkor érdemes az Ezüst Kolloidra gondolni.

Mi az Ezüst Kolloid?

A kolloid szerkezete ugyanolyan, mint a testnedveké, ezért 90-100%-ban felszívódik. Az Ezüst Kolloid nem mérgező készítmény, nincsenek mellékhatásai. Kíméli a májat, az emésztőrendszert, és a szervezetet védő természetes bélflórát; néhány nap alatt kiürül a szervezetből.

Megfigyelések bizonyítják, hogy az Ezüst Kolloid maga keresi meg a kórokozókat a szervezetben, pozitív töltete magához vonzza azokat. Elpusztítja a kórokozók életben maradásához feltétlenül szükséges enzimeket. valószínűleg ezért nem találtak még olyan kórokozót, ami képes ellenállni az Ezüst Kolloid hatásának, pedig már közel száz éve folynak kutatások. Az Ezüst Kolloid védi, és segít regenerálni az immunrendszert ezzel egyidejűleg maga is kialakít egy védelmi rendszert, mely hatásosan véd a kórokozókkal szemben. Emellett az Ezüst Kolloid kitakarítja a szervezetből a már halott mikrobákat és az általuk kibocsátott mérgező anyagokat is. Szabályozza az emésztést, segít a bőr különféle problémáin (elfertőződött, gennyes sebek, fertőzések, kiütések). 
Ilyen módon bizonyíthatóan hatásosabb, mint az antibiotikumok.

BŐVEBB INFÓ:

Magyarországon is kaphatók Nano Silver ezüstkolloid tartalmú termékek. A Nano Silver parányi, a vírusoknál is kisebb, ezüstöt tartalmazó részecskékből áll. Baktériumölő hatásuk miatt antibiotikumként használják őket, egyre népszerűbbek, és ma már több mint 200 készítmény, árucikk tartalmazza őket. A kis, ezüst tartalmú részecskék baktériumokkal érintkezve elpusztítják azokat, ezért például mosógépekbe, hűtőszekrényekbe, ruhákba, gyermekjátékokba is „beépítik” őket. A nanotechnológia óriási üzlet, sokak szerint a következő ipari forradalom kulcsszereplője lesz. Azoknak a termékeknek az aránya, amik nanoanyagokat tartalmaznak, pl. szélvédők, festékek, vitaminok, étel adalékanyagok, elektronikus eszközök, stb. 2006 óta 380%-kal nőtt. A nanorészecskék olyan fém vagy más anyagból álló részecskék, amik méretét 100 nanométeresnél kisebbre csökkentették. Egy nanométer (nm) a méter milliárdodrésze (10 a -9.-en). Összehasonlításként egy emberi vörösvértest kb. 8000 nm, a HIV vírus kb. 130.

EZÜST- VÍZ - EGÉSZSÉG

Az ezüstnek a szervezetre való hatása már az ősidőktől foglalkoztatja az emberiséget. Hippokratésznél is találunk emlitést az ezüst gyógyító és betegségmegelőző hatásáról. A főniciaiak ezüst edényekben tárolták az ivóvizet, bort, ecetet hogy megvédjék a romlástól.

A 19. század második felében ujra felfedezték az ezüst jótékony hatását. Az 1870-s években egy német nőgyógyász, Karl Krede 1%-s ezüst nitrát oldatot kezdett használni a fertőtlenitésre. Az ő erdményeinek kösznhetően a német kórházakban sikerült teljesen legyőzni, az akkoriban nagyon elterjedt betegséget, az ujszülöttek szemén keletkező gennyes gyulladásokat. Ez a felfedezés elinditotta az ezüst felhasználását veszélyes bakteriális betegségek megellőzésére.

Karl Krede tanulmányait folytatta fia, Benne Krede. Ő már 1897-ben a XII. Nemzetközi Orvosi Kongresszuson beszámolt azokról az eredményekről, amelyeket az ezüst-tartalmu szerekkel értek el a gyuladások kezelésében a sebészetben, a fertőzések kezelésében, belső használat esetén.

Az orvosok elkezdik alkalmazni az ezüst-tartalmu szereket (kollargol, protargol), amelyek modernizált változatát több mint száz éve használja az orvostudomány.

1910-ben a német Chemische Fabrik von Heyden által gyártott ezüst-tartalmu gyógyszerekről, kiadtak egy összefoglalót, amelyben le volt írva különböző fertőző betegségek gyógymódja, köztük gennyes gócok, vérmérgezés, tifusz, tüdőgyulladás, agyhártyagyulladás, szifiliszes sebek, gombás fertőzések, szem, száj, orr, fül és torokgyulladások, reumás megbetegedések, égési sérülések, fekélyek és még más betegségek javasolt gyógymódja.

Az első világháború idején már sok ezüst vegyületet használtak fertőzések megelőzésere és gyulladások kezelésére.

A mult század 30-s éveiben sikeresen használták a kollargolt fertőző artritisz, reumás betegségek, asztma, tüdőgyuladás, infulenza, torokgyulladás, gyomorhurut gyógyitására. Külsőleg is használták gennyes sebek, égések kezelésére. Ez az irányzat intenzíven fejlődött, egészen az antibiotikumok felfedezéséig a 40-s években.

Sajnos a mai ember már ismeri az antibiotikumok mellékhatásait is, mint az immunrendszer gyengítése, léguti gombás megbegedések, a bélflóra károsítása. A baktériumok érzékeltenné válása egy idő után egyre erősebb antibaktériumok alkalmazásához vezet.

Mindamellett kísérletek során egyértelmüen bizonyitott, hogy az ezüst ionok számos baktériumot, vírust, algát és gombát elpusztítanak, nem károsítják azonban a bélflórát, nem váltanak ki allergiát.

1930-tól kezdenek ivóvízet sterilizálni ipari méretekben, ezüst-inokkal. Eggyes adatok szerint az így kapott ezüst víz baktériumölő hatása nagyobb, mint a klór, klórmész vagy más erős oxidáló anyag ugyanolyan koncentrációban. Az ezüst víz külsőleg való felhasználása esetén, az antibakteriális hatás nagyságrendekkel erősebb, mint a penicillin hatása.

Ezt a módszert széles körben használják a mai napig. A NASA először az APOLLÓ programban használta az ezüst víz jótékony tulajdonságát. Az űrhajósok az űrállomáson ezüst ionokkal csírátlanitot vizet isznak a mai napon is. Ezüst ionnal sterilizált vizet isznak a hajókon, tengeralattjárókon, repülőgépeken az utasok és a személyzet a veszélyes infekciók elkerülése érdekében. Ez a módszer, minden pozitív tulajdonsága mellet is, az ezüst drágasága miatt, nem terjedhetet el oly mértékben, mint a víz klórozása.

Magyarországon, a Fővárosi Vízmüvek Rt. gyárt és alkalmaz mobil , repülőgépen kataszrófa helyzetben lévő területekre szállitható, nagykapacítású, ívóviz előállítására alkalmas víztisztitó berendezést, amelyben a víz sterilizálása ezüst-ion adagolással történik. Ezt a felszerelést sikeresen alkalmazták Sri-Lankában 2005 januárjában. Az ezüst ion koncentráció az igy előállított ívóvizben 50-100 mkg/l.

A nemzetközi egészségügyi szervezet, a WHO 2003-ban adott ki az ivóvízről olyan jelentést, amelyben foglalkozott az ezüst-ion ivóvízre kifejtett hatásáról (Silver in Drinking-water. Background document for development of WHO Guidelines for Drinking-water Quality. 2003). Ez az összefoglaló csak a tudományos világban elfogadott eredményeket tartalmaz és ezek az eredmények voltak felhasználva a javaslatuk kidolgozásánál.

Alábbiakban megmlitünk egy pár fontos megállapítást az emlitett anyagból.

A természetes vizekben az átlagos ezüst koncentráció csak 0,2 – 0,3 mikrogramm literenként. Az USA-ban végzett mérések alapján, az ivóvízben mért koncentrációk a „nem kimutatható” szinttől 5 mkg/l-g terjedtek. Hasonló eredményeket mutattak a Kanadai kutatások is.

Az olyan ivóvízben, amelyet ezüsttel fertőtlenítettek, 50 mkg/l és ettől magasabb koncentrációt mértek az ezüstből. A legtöbb esetben, az ezüst az ivóvízben nem disszociáló ezüst klorid formában volt.

Az ételekben átlagosan 10-100 mkg/kg koncentrációban van jelen az ezüst a természetben.

Az étkezési szokások elemzése alapján, beleértve a napi ivóvízfogyasztást is, a modern ember csak 7,1 mkg ezüstöt visz be szervezetébe naponta. Viszont a régebben végzett mérésekben még 20 és 80 mkg közötti eredményeket mutattak ki a kutatások.

Az ivóvízzel a szervezetbe bevitt ezüst mennyiség nagyon kis részét teszi ki a fent említett eredményekben. Csak az ezüsttel kezelt ivóvizek fogyasztása esetén volt az ivóvíz szerepe fontos a napi ezüst mennyiség szájon keresztüli bevitelére.

Az emberi szervezet, a bevitt ezüst 0-10% -t tartja csak fel. Általában, pár naptól 50 napig becsülték a bevitt ezüst koncentrációjának a felére való csökkenését a szervezetben.

A mai tudományos eredmények alapján a szervezetre veszélyesnek tekinthető 10 gramm feletti ezüst bevitele az emberi szervezetbe (10 g =10 millió mkg).

Az ivóvíz ezüsttel történő fertőtlenítése esetében, az ezüst maximális koncentrációját 100 mkg/l szinten javasolják tartani. Ebben az esetben is csak 70 éves fogyasztás után gyűlhetne fel a szervezetben 5 gramm ezüst, vagyis a már veszélyesnek tekinthető 10 gramm fele.

Ezüstkolloid fajtái, előállítása

 

Egyre több és több információ lát napvilágot az ezüstkolloid témájában, nem feltétlenül a szakemberek tollából. Éppen ezért igen fontos egy könnyen áttekinthetõ és átfogó leírás magyarul, annál is inkább mert az ezüstkolloid házilag is készíthetõ. Mivel a minõség abszolút kritikus a sikerhez, a teljes információ nélkül inkább bele se kezdjen senki.

 

Mi ez és mire jó?

A jó minőségű elektrolízises ezüstkolloid víz átlátszó vagy sötét-piros, pozitív töltésû ezüst ionokat (ezek nemkívánatosak) és 1 - 10 nanométeres (10 - 100 angström) negatív töltésü ezüst-részecskéket (ezek a kívánatosak) tartalmaz desztillált vízben, amik sohasem üllepednek le, állandó Brown-mozgásban vannak. Orvostudományilag bizonyított, hogy az ilyen kolloid szemcseméretû ezüst rendkívül hatásos baktérium, vírus, mikróba pusztító. Egy antibiotikum legjobb esetben is csak féltucatnyi organizmust képes pusztítani, az ezüstkolloid viszont közel 650-et. (forrás: Science Digest magazin, 1978 március) Dr. Robert O. Becker jelentése szerint ezenkívül igen hatásos csont-regeneráló is, 50%-nál is gyorsabb csontgyógyulást eredményezve, továbbá elõsegíti a bõr és más finom szövetek újraképzõdését, ráadásul sterilen is tartja azokat. Az USA-ban azóta a sebészeti és az égéskezelõ klinikák 70 %-ánál alkalmaznak ezüstöt. Dr. Gary Smith szerint a kolloid ezüst (ami kis mennyiségben a növényi táplálékokban is jelenvan), nélkülözhetetlen a szervezet védekezési rendszerében. Számos írás számol be a kolloid ezüst más gyógyító hatásáról is, többnyire fertõzõ, vagy vírusos betegségeknél, pl AIDS, herpesz, gombásodás, candida, szifilisz, õzkullancs okozta Lyme-betegség stb ellen igen hatásos, de még a rák ellen is sikeresnek bizonyult.

 

 

Dr. Björn Nordenström, a svéd Karolinska Institute-nál ezzel kezelt rákbetegek gyógyulásáról számolt be. Azt állítja, hogy ez egy roppant egyszerû kezelés és gyors gyógyulást eredményezett azoknál, akiket más orvosok reménytelennek tartottak. Nordenström professzor úr másról lett ismert, nevéhez és az osztrák dr. Rudolf Pekar-hoz fûzõdik az ECT (elektro-cancer treatment), ami egy igen hatásos terápia (kb 86%-os sikerrel).

 

Legfontosabb a részecskék mérete és tisztasága. Minél kisebb méretûek az ezüst szemcsék, annál hatásosabbak, egyrészt a megnövekedett fajlagos felület, másrészt a könnyebb elterjedés miatt a szervezetben.


 

Van-e mellékhatása, veszélyes-e?

 

A jó minõségû ezüstkolloidnak nincs kimutatható veszélyes mellékhatása, csak a rossznak lehet. A nem kolloid méretû ezüstnek, vagy néhány ezüst-sónak viszont van nehézfémes toxikussága, ezek: ezüst-nitrát, ezüst-szulfát és ezüst-klorid. Az Agency for Toxic Substances and Disease Registry amerikai állami információs portál nyilvántartása szerint ezek toxinok. Az ezüst-nitrát és ezüst-szulfát megkülönböztetett figyelmi kóddal van ellátva, de az ezüst-klorid már nincs. Legrosszabb esetben argyria nevû bõrelszínezõdést okozhatnak. Az argyria egy állandó kékes-szürke bõrelszínezõdés orvosi neve, de más tünetekkel, vagy más szervi elváltozásokkal nem jár. Más ismert káros mellékhatása nincs. Ez egy bõrelszínezõdés, ami persze nem kívánatos!

A fenti 3 ezüst-só jelentõsen nagy mennyiségben fogyasztva kiválthatja. Ezért minõsítik ezeket toxinoknak. A fent már említett bõrelszínezõdésen kívül egyéb betegséget nem váltanak ki, amit dr. Eidson (Department of Epidemiology, Santa Fe) is megerõsített. Mellesleg az ezüst-nitrátot újszülött csecsemõk szembecsöppentésére is használták vakság ellen. A színtiszta desztillált víz elektrolízisénél ilyen sók egyáltalán nem keletkeznek.

Viszont az ezüst-ionok az emésztõnedvek sósav tartalmával érintkezve, annak klorid ionjaival azonnal ezüst-kloridot képeznek. Ez a vízben többé nem oldódik és nagy méretû molekulákká alakul, ami mint felhasználhatatlan salakanyag a széklettel kiürül. A nagyon kevés kisméretû ezüst-klorid ami képes volt a bélmembránokon kereszüljutni, a vesék által kiválasztva a vizelettel kiürül Ronald Gibbs professzor szerint. A cél a minél kevesebb ezüst-ion tartalom elérése.

Teljesen más a helyzet a parányi méretû ezüstszemcsékkel. Ezekre az emésztõ-savak nem hatnak és kis méretük miatt bejutnak a vérkeringésbe, ahol patogénekkekel találkozva elpusztítják azokat (feltehetõen a részecskék körüli negatív töltésû Zeta potenciál-buroknak köszönhetõen) anélkül hogy a részecskékben jelentõsebb változás történne. Az ezüstrészecskék mintha mi sem történt volna tovább keringenek, egyre több és több nem kívántos patogént semmisítve meg, bármilyen fajtájúak is legyenek azok.

Felmerülhet a kérdés, hogy vajon a vastagbél hasznos flóráját is megtámadják-e? A szervezetbe jutott ezüstkolloid szemcsék túlnyomó többsége nem jut el a vastagbélbe, mert már elötte bekerül a véráramba. Ami mégis a vastagbélbe kerül, bizonyára nem tesz különbséget a baktériumok között. Az ezüstkolloidot rendszeresen, naponta fogyasztó emberek közül alig-alig volt tapasztalható számottevõ hasznos flóra csökkenés Peter Lindemann szerint. Ha ilyet tapasztal, akkor inkább csak a szájban gargalizálja az ezüstvizet, hiszen a nyelv alatti vékony membrán rétegekbõl is bekerülhetnek a vérbe, ráadásul így a fogszuvasodás is megszûnik.

A homeopátiaban járatosak is ismerik az ezüst hatásait, igaz, ezüst alatt nem ezüstkolloidot értenek. Ezek listája meglehetõsen hosszú és ha nem is okoz szervi elváltozást, de elõidézhet érzelmi kitöréseket, szellemi izgatottságot és más enyhébb ingerlékenységet, szövetekben való lerakódást. Mindez azt sugallja, hogy nem ajánlatos mindennap fogyasztani azok számára, akik érzelmileg fogékonyabbak.

Az 50 nm feletti szemcseméret túl nagy ahhoz hogy azok lebegve hasznos kolloidot képezzenek. Az ennél nagyobb méretû ezüst a fentiek miatt kerülendõ. Ugyancsak emiatt nem lehet a desztillált vízbe sót rakni (pl a jobb vezetõképesség elérése érdekében), mert a só nagyobb méretû ezüst szemcséket és nem kívánatos ezüst-kloridot eredményez!

Minél kisebb a szemcseméret annál kevésbé fogható rá hogy toxikus. A 15 nm alatti ezüstkolloid gyakorlatilag már nem tekinthetõ toxikusnak. Tudomásom szerint a legkisebb szemcseméretû ezüstkolloid termék a Sovereign Silver® 0.6 nm - 1 nm szemcsemérettel, ami az FDA engedélyével kerül a forgalomba. Ez messze a legdrágább is. Viszont az azt elõállító Natural Immunogenics Corp. honlapján fotókat közöl, mutatva egy általuk kiválasztott és eddig antibiotikumokkal elpusztíthatatlan B14310 – Staphylococcus aureus (antibiotic resistant MRSA) vírust a termékük teljesen megsemmisített 7 percen belül. (Válassza az analytical services-t, majd kattintson a culture plates-re.)

Összehasonlításul az ezüst-ion átmérõje 0.28 nm, az ezüstatom átmérõje 0.288 nm, és 1 nm-es szemcsében kb 31 ezüst atom van, Francis Key kutató/kémikus szerint. A Mesosilver® is 2nm átmérõ alatti ezüst részecskéket tartalmaz ráadásul az ionmentes is. Egységnyi fajlagos részecskefelületre számítva messze ez a "legolcsóbb" termék, pedig hozzá nem értõk számára drágának tûnhet. De sokkal kevesebb mennyiség kell belõle ugyanahhoz a hatáshoz. Ráadásul ez a legbiztonságosabb termék is, mert ionmentes.

Itt van egy másik, szintén jó minõségû (0.6 - 5 nm szemcseméretû) ezüstkolloid-gyártó készülékeket forgalmazó vállalat honlapja. Egy kis kereséssel Ön is akadhat ilyenekre.

Fogyasztható mennyiség

1940-ben R. A. Kehoe mérései szerint az akkori napi átlagos zöldségek, gyümölcsök ezüst tartalma 50 - 100 mikrogramm volt. Az 1992-es Earth Summit Report szerint az USA-ban a talaj ásványi anyag tartalma 85%-al csökkent az utóbbi 100 évben. Mivel ez az ezüstkolloid kis mennyiségben szükséges a szervezet számára, sokakban felmerülhet a pótlás jelentõsége. Napi maximum 50 mikrogramm pótlás engedhetõ meg Peter A. Lindemann szerint. Nem lehet étellel, itallal, ivóvízzel keverni. Ez a mennyiség kb 2 teáskanálnyi ezüstkolloid vízben van, ha az 5ppm koncentrációjú. Ha 10 ppm-es, akkor egy teáskanálnyiban. Ennél többet fogyasztani Lindemann szerint csak egy-két napig tanácsos, terápiás kezelésként, akkoris éhgyomorra maximum 4 teáskanálnyit (5ppm) és utána szünetet kell tartani.

Egészség-politika, mi várható a közeljövõben?

Az amerikai FDA (Élelmiszer és Gyógyszer Engedélyezési Hivatal) már korábban végzett kutatásokat az ezüstkolloiddal és tisztában vannak annak rendkívüli patogénölõ hatásairól. Mégsem teszik közzé a kutatási eredményeket és nem is fogják a közeljövõben. Elõször is ha egy intézet azzal állna ki, hogy az ezüstkolloiddal mondjuk rákot, vagy AIDS-et lehetett sikeresen kigyógyítani, azzal automatikusan "új hatóanyag"-nak lehetne kinyilvánítani és jelenlegi széleskörû forgalmazását azonnal betiltani, mert akkor "ki kell vizsgálni minden hatását", ami az 1938 elõttrõl használt szerek újraminõsítéséhez vezetne. Az egyetlen ok hogy ezüstkolloid termékeket lehet kapni egy törvénynek köszönhetõ, miszerint az 1938 elött is használt és nem szabadalmazható szerek megengedett minõsítésban vannak, egyébként már régen eltüntették volna. Ezért minden forgalmazó és ilyet alkalmazó klinika csak nagyon óvatosan fogalmazhat.

De az ezüstkolloid nem szabadalmaztatható, hiszen bárki otthon képes csinálni ilyet egy jó minõségû készülékkel, ha odafigyel a fenti tényezõkre. Ezért nincs egy olyan gyógyszergyártó vállalat sem, aki érdekelve lenne a kutatásával, terjesztésével. Sõt, nekik végképp káros egy ilyen szer elterjedése, amit minden áron akadályozni fognak. Erre fel lehet készülni. Mit gondol, mi történne, ha egy csoda folytán hivatalosan kinyilvánítanák az ezüstkolloid, vagy akármilyen más hatásos szer eredményes rák-, vagy AIDS-, stb gyógyító hatását? Elõszöris a gyógyszeripar minden nagyágyújának a részvényei teljesen összeomlanának, hiszen nem lesz ennyi vírus-, rák-, stb gyógyszerre szükség, se kemoterápiára, sem sugárkezelésre stb. Az ilyen berendezéseket gyártók sem menekülnének meg, sõt a kutatóintézetekben számos kutatást be kellene szüntetni, amit újabb gyógyszerek bevezetéséért végeznek. Számos kutató állása is kockán forogna. Ha még járatlan az egészség-politikában, akkor még nem tudhatja, hogy ez a negatív kampány az utóbbi 3-4 évben felerõsödött, és közel vagyunk ahhoz, hogy nyílt támadásokkal megnehezítsék, vagy akár beszüntetésre késztessék az ezüstkolloidot elõállítani képes készülékek forgalmazóit.

A nagy gyógyszergyártók már most is hatalmas profitoktól esnek el. Nyomásukat az FDA-ra kiterjesztve sürgették az ezüstkolloid teljes betiltását, amit a fent említett törvénynek és a szer hatásos voltának köszönhetõen nem tudtak elérni. Ekkor nyomást fejtettek az információ-terjesztés teljes megakadályozásáért, és az FDA beállt nekik, ezzel is kimutatva hogy csak bábok egy gépezetben. 1999. július 19.-én egy törvény lépett életbe, miszerint a forgalmazott ezüstkolloid termékeken nem lehet annak patogénölõ tulajdonságait feltüntetni! Mindez annak ellenére, hogy számos más szerre nem reagáló vírust képes elpusztítani 6.5 perc alatt, feltéve ha kiváló minõségû és erõs koncentrációban van. Sõt elméletileg azt a forgalmazót is tevékenysége felfüggesztésére és összes tulajdonának elkobzására foghatják, aki információt merne közölni valamilyen "gyógyíthatatlan" betegség elleni sikeres hatásáról. Welcome to the XXI century!

A média az USA-ban már javában riogatja az embereket, holott a jobb oldalon feltüntetett szerzõk és mások szerint is helyesen elkészítve és a meghatározott arányban fogyasztva az ezüstkolloid víznek nincs kimutatható káros hatása és eddig ilyen terméket fogyasztó ember még nem lett szürkés-kék színû!

A legtöbb embernek már kezd elege lenni a többnyire hatástalan orvosi módszerekkel, amiknek több a káros mellékhatása, mint a hangoztatott hasznos hatása. Ezért olcsó, könnyen beszerezhetõ, de legfõképpen hatásos szerre vágynak, ami jobb mint a hivatalos terápiák. Azt persze nem lehet az ezüstkolloid vízre mondani, hogy szuperszer, de azt sem lehet letagadtatni, hogy vannak bizonyos rendkívüli tulajdonságai. Azt sem lehet elvárni tõle, hogy mindenkinél eredményes lesz, de azt sem lehet letagadni hogy már vannak/voltak olyanok, akiknél az volt. Valószínûleg, hasonlóan az Essiac-hoz, csak azoknál a betegeknél lesz igazán eredményes, akiknél a fõszervek még egészségesek maradtak. A kutatást számos igen becsületre méltó kutató végzi önerõbõl. Tõlük szerezze be az információkat!

K. P. Butejko professzor

Melyik területen bizonyított:

AIDS, herpesz, gombásodás, candida, szifilisz, pattanások, ótvar, skarlát, bőrrák, szemgyulladás, fülgyulladás, szájfertőzések, égés, fagyás, napégés, szemölcsök, herpesz, szénanátha, allergia, tüdőgyulladás, megfázás, influenza, Staphylococcusos és streptococcusos fertőzések, légzőszervi, orrüregi megbetegedések, vérpanaszok, leukémia, agyhártyagyulladás, gyomorfekély, Lyme-kór, szifilisz, cukorbetegség, horzsolás, nyílt seb, ekcémára, szúnyogcsípésre, körömágyi gomba, lábgomba, hüvelygomba.

Algéria | Argentína | Aruba | Ausztrália | Ausztria | Bahama-szigetek | Banglades | Belgium | Belize | Belorusszia | Bolívia | Brazília | Bulgária | Chile | Costa Rica | Cseh Köztársaság | Dánia | Dél-Afrika | Dél-Korea | Dominika | Dominikai Köztársaság | Ecuador | Egyesült Államok | Egyesült Arab Emirátus | Egyesült Királyság | El Salvador | Észtország | Finnország | Franciaország | Fülöp-szigetek | Görögország | Grenada | Guatemala | Haiti | Hollandia | Honduras | Hongkong | Horvátország | India | Indonézia | Írország | Izrael | Jamaika | Japán | Jordánia | Kanada | Kazahsztán | Kína | Kolumbia | Lengyelország | Lettország | Liechtenstein | Litvánia | Luxemburg | Magyarország | Malajzia | Marokkó | Mexikó | Moldova | Monaco | Németország | Nikaragua | Norvégia | Olaszország | Orosz Föderáció | Pakisztán | Panama | Paraguay | Peru | Portugália | Puerto Rico | Románia | Spanyolország | Svájc | Svédország | Szerbia | Szingapur | Szlovákia | Szlovénia | Tajvan | Thaiföld | Törökország | Trinidad és Tobago | Tunézia | Turks- és Caicos-szigetek | Új Zéland | Ukrajna | Uruguay | Venezuela | Vietnám

Egy kis bevezető cégünk más termékeiből is!

Itt mehet a megrendelő oldalra--->> Megnézem!

Cégünk 10 éve piacvezető a flavonoid tartalmú étrend-kiegészítők között.
Napkristály Flavin: A termőhely és fajtaválogatott hét fajta gyümölcs kivonat az egyedi gyártástechnológiának köszönhetően polifenolokban, flavonoidokban, növényi antioxidánsokban gazdag. Ezek a hatóanyagok hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához, ezáltal egészségünk megőrzéséhez. A flavonoidok és termékeink élettani hatását számos külföldi és hazai klinikai és laboratóriumi vizsgálat igazolja.

Ha megbízható és bárki számára megfizethető terméket szeretne, válasszon minket! 
1 napos házhozszállítás! (Ráadásul 10 ezer Ft felett ingyenes!)

 

 

 

 

 

· 1 trackback